Heng med videre

fredag, august 17

Fredda'n sier jeg

Rådhuset er for tiden stengt for besøkende. Jeg har hørt rykter om at det skal foregå noe kommunestyrevalg eller noe sånt...
Et sted i bloggopolis leste jeg et innlegg av en som var så oppgitt over alle feriegjestene som kom til hjemstedet hennes om sommeren, men arbeidsplassen min har rundt 300.000 besøkende i løpet av året! Smak litt på det, trehundretusen... For å ikke jobbe i turistnæring er det ganske mange besøkende. Det merkes at de er "borte", og det er vannvittig deilig.

I helgen avholdes Mela-festivalen på plassen utenfor her, så jeg har hatt kleden av å høre på (akustikken fra) indisk musikk i hele dag. Rådhusplassen har til og med fått besøk av elefanter og kameler, så jeg anbefaler alle å ta en tur!

Vil du oppleve noe heeeelt annet, går det an å ta turen til Ekebergsletta, der årets NM i paintball avholdes.

Selv skal jeg på oppdagelsesferd på Akershus med noen av folka på jobben om en times tid, og det har heldigvis blitt bra vær :D Og hadde dette vært en moteblogg, skulle jeg vist frem resultatet av shoppinga på Aker Brygge i lunsjen.

Jeg har funent ut at lunsj-shopping er tingen for meg, for da har jeg ikke tid til å tvile på om jeg liker ting eller ikke. Er jeg usikker, så droppes de - Er det noe jeg liker, så shoppes det! For å være en som alltid har måtte telle penger for å se om jeg har råd til å kjøpe meg det billigste alternativet, er det deilig å faktisk kunne impulsshoppe andre steder enn på tilbudstralla til H&M!

Med en litt springende bloggpost ønsker jeg dere alle en riktig så god helg. *smask*

4 kommentarer:

- Birgit - sa...

God helg, Heidi!

Jeg har kveldsvakt her borte i biblioteket mitt, og sitter og venter på at klokka skal bli 19... :-)

Grombaben sa...

Jeg vil gjerne se shopping selv om det ikke er moteblogg. Er lov det vel? Eller si hva du kjøpte da..GOd helg forresten!
Jeg er glad jeg ikke KAN lunsjshoppe.. da hadde jeg vel ikke gjort annet, hehe

Heidi Fleiss sa...

Nå er det blitt et helt år siden sist jeg hadde kveldsvakt i biblioteket, men jeg mener å huske at det var ganske ok. Få folk og tid til å pusle i hyllene.

Det er litt dyrt å jobbe så sentralt ja... Spesielt når man ikek har noen å leke med i lunsjen, og visakortet blir ens beste venn :P

Prinsesse Vil Ikke sa...

Jeg må bare si meg enig i at lunsjshopping (eller for min del: shopping rett etter åpningstid, før jobb) er mest effektivt. Jeg har nemlig også en tendens til å nøle noe helt vanvittig når jeg skal kjøpe ting.