Heng med videre

fredag, august 17

por mon cheríe Grombaben

Lunsjshopping ja, det er skumle saker det...
Jeg finner omtrent ikke bilder av noe av det jeg handlet, så jeg får heller forklare:

Til nederst på bena kjøpte jeg et par sorte sateng-ballerinas med silkebånd som skal snøres rundt ankelen/på leggen. Disse er jobb-tøflene mine, og er parkert der. Videre kjøpte jeg et par støvler, av typen fake-converse, sorte og hvite med hundetann som grunnmønster, men med rutete overmønster, komplementert med noen røde render.

Sorte tights og gråmelerte tights (mine første par, for jeg henger aldri med på moten).

Mørk lilla kjole i finstrikk, med puffermer og rund hals, og forholdsvis kort i lengden.
En sort, metallisk kjole i finstrikk, med dyp v-hals, puffermer og omtrent like kort. To sorte, lange singleter og en sølvgrå, til å bruke som "underkjoler". Ganske plaine, men fin-fine å style opp!

Siden jeg lunsj-shopper gidder jeg som regel ikke å prøve, og etter jeg kom hjem fant jeg ut at jeg tydeligvis ikke er en "Large" lenger! Jeeej! Det er digg med klær som ikke er for trange, men jeg må nok fortsette å sverge til den størrelsen pga lengden.

Til sist en grå vadmels-jakke med hette og en paraply, fra only.

Det er nok den dyreste lunsjen jeg har hatt...

9 kommentarer:

Minneapolise sa...

Jeg vil også ha ikke-trange klær! *love seg selv nok en gang å bli flinkere å trene*

Grombaben sa...

Det hørtes ut som en ekstremt bra lunsj. Også TO kjoler da, kan nesten ikke bli bedre:)
Jeg har forøvrig blitt skikkelig voksen, klarer ikke å sove til lengre enn ni på lørdager. Det må jo være et sikkert tegn, haha:)

Heidi Fleiss sa...

elise: jeg var litt raskt ute, for jeg hadde glemt en genser som på tross av at den var large, satt som et pølseskinn! Det er nok variasjoner fra merke til merke, men det er deilig med klær som passer :)

Jeg trodde at jeg var blitt flink. Spiser sunnere enn aldri før og holder emg i aktivitet, men i løpet av hele august har jeg gått ned 0,8 kg og 1,25% i fett... Ikke bra nok.

Lothiane sa...

Hu hei, det var litt av en handletur. Men så moro det er når man finner ting som man både liker og passer inn i. :) Gratulerer! Høres veldig stilig ut.

Dessuten lurer jeg på om jeg ikke skal finne meg et par tights jeg også. Det har jeg ikke hatt siden 80-tallet. :)

trine40 sa...

Herlig! Jeg vil også!

Anonym sa...

Du er temmelig høy, ikke sant? Jeg har forestilt meg deg som en høy, langbent amasone.

Fake Converse er bare tull, men resten av fangsten hørtes bra ut. Jeg lurer bare på når du skal få brukt de tightsene, det er jo bare kjipt vær ute.

Anonym sa...

Eller, kjøpte du lange tights? Ikke de som når til leggen?

Heidi Fleiss sa...

Vel, jeg er høy ja (drøye 180 cm), så selv om jeg kjøpte lange tights så når de meg til leggen (haha). Neida, de går nesten ned til ankelen.

I dag stiller jeg faktisk med lilla kjole, sorte tights og de nye "støvlene" mine (som jeg er veldig fornøyd med ) på jobb... Helt flunka ny!

Heidi Fleiss sa...

Jeg synes forresten ikke noe særlig om klær som slutter midt på leggen, uansett hvor moderne det er...