Heng med videre

søndag, april 15

Ukestart

Denne evinnelige tørsten har plaget meg i dagevis. Jeg tror allergien har fått utslag i alkoholisme. Kroppen krever øl.

Gårsdagen bød på øl. Mye øl. Øl og pene piker, som i mitt liv er en knakelibrak-kombinasjon. Etter bursdagsfest på toppen av Siloen bar det ut i den store verden (Elm), der jeg møtte en av mine favoritt-personer! Litt småmelankolsk satt han alene i et hjørne og ventet på Jenta som aldri kom. Heidi på øl og melankolske personer får timene til å fly, og fotoapparatet avslører hendelser jeg knapt husker.

Så, hva velger frøkna å gjøre på en søndag derpå?

I dag har jeg gjort noe jeg gjorde før. Jeg gjør egentlig litt for lite av ting jeg gjorde før, men i dag gjorde jeg altså det. Etter å ha hevet ut overnattende turbojugends pakket jeg veska med solkrem, solbriller, snuskete litteratur og noe å putte i munnen.

Destinasjonen var ikke "stranda" eller "parken" eller "skogen", men ned på Jordal for å se på svette menn som maltrakterer hverandre på Jordal amfí! To av Europas beste lag i amerikansk fotball braket sammen i en uvanlig artig kamp, med første skade etter to minutter!
Jeg er for fullkontakt og lyden av kjøtt som treffes i utveksling av krefter.

Det å sitte på Jordal, med lukta av engangsgrill og lyden av ølkorker som spretter, på varme vårdager er en av mine favorittsysler. Siden jeg faktisk forstår litt av spillet kommer jeg alltid i prat med noen uvitende som har forvillet seg på kamp for første gang, og hvis jeg drar alene får jeg alltid være i fred hvis jeg ønsker det.

Takk til bursdagsbarnet Rine, takk til LoverBoy som kom hjem før, takk til J-E!
Takk til Marte, som så meg inn i øynene.
Det har vært en bra helg.