Heng med videre

tirsdag, oktober 23

Rosa kyllinger

Dere har sikekrt sett dem dere også, kyllingen som stikker hodene sine frem på vegger, under broer og på transformatorbokser byen rundt. Selv blir jeg i godt humør av dem, og har flere ganger snakket med Pj om at vi burde dra på kylling-safari og ta bilde av alle vi finner. Det har blitt med praten enn så lenge...

På min runde rundt i bloggopolis i dag så jeg at Ithil har gjort det! Hun har faktisk dokumentert kyllingene, og funnet hele 100 stykker! Kudos og Kred med sukker på toppen til henne!

---
Mens jeg deler ut kudos må jeg legge til et par til.

Først vil jeg takke Pappa'n til Sondre, som gjennom Oppvekst-bloggen nesten har fått meg til å få lyst på barn. Takk for alt du delte med oss, du vil bli savnet.

Takk til Cissan, som stadig inspirerer meg, og hvis design-blogg kan brukes som ønskeliste i DeathPunkHuset.

Til sist litt kudos til Minneapolise, som med sine tanker fra Over There har vunnet kåingen om å ha årets beste blogg! Vel fortjent!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hvordan var Bergen?

Heidi Fleiss sa...

Det var alt for mange Brann-supportere der, så vi barikaderte oss inne med dvd, vin, øl, snop og god mat... Nesten hele helgen :)

Ganske bra med andre ord, så får vi heller teste utelivet neste gang vi tar turen over fjellene.

Minneapolise sa...

Hih, så det er ikke bare meg som liker å følge med på blogger om barn selv om jeg ikke vil ha egne på langt tid! :)

Lothiane sa...

Jøss, jeg har ikke fått med meg disse kyllingene. Stilig. :) Og enig med du: Masse kudos til hun som har dokumentert dem! :)

Heidi Fleiss sa...

Jeg må prøve å få tatt et bilde av en av mine favoritter, som bor under t-bane-broa over Ytre ringvei mellom Bøler og Bogerud. Den har solbriller og er snasen!