Heng med videre

onsdag, oktober 31

Digg eller deng?

Hvis det dukker opp noen snørrete små på døra mi i dag, så vet ihvertfall jeg hva de kommer til å få!

P.s. Bildet er ikke representativt

8 kommentarer:

Snuppelura sa...

Ja, hva betyr egentlig trick? Betyr det at jeg kan denge dem? Sier de ikke knekk eller knask, eller noe sånt? Merker at jeg ikke helt er fortrolig med dette Halloween-styret..

Grombaben sa...

Haha. Jeg fikk akkurat besøk av de skjønne naboungene som er SMÅ! DE hadde kledd seg ut og sa ingenting. Heldigvis var jeg på sjokoladegruppesamtale i går og hadde fått en sjokolade jeg kunne gi dem (vanligvis er vi strippet for sånt her). Søtiser. Du hadde ikke klart å denge dem, for å si det sånn:)

Heidi Fleiss sa...

Hihi, det er satt litt på kanten da!
Men jeg savner julebukken. Heller små syngende barn med roser i kinnene enn noen som går rundt og tigger ved dørene. De jeg har sett tidligere år har ikke spandert på seg skikkelige kostymer en gang.

Nei til tigging, ja til gjenytelse.

De vi har avvist her har forresten ikke "triksa" oss, så det er bare tigging det er!

HvaHunSa sa...

Deng på meg. Hvis jeg hadde giddet lukke opp døra, that is. Gjør det meg til en barnehater?

HvaHunSa sa...

Grombaben: sjokoladegruppesamtale?
Hvor kan jeg melde meg på?

Grombaben sa...

hvahunsa: Haha:) Jeg ble bare oppringt av et firma som driver med markedsundersøkelser, tror de driver med tilfeldig utvalg.. :)

Heidi Fleiss sa...

Hihi. Vi lot vær å åpne døra, og fikk faktisk "deng". Krypa begynte å kaste morkene epler på veggen utenfor. Ikke spesielt kult med eplegrøt utover verandaen... Jeg fikk litt lyst til å kaste golfballer etter dem.

Stjernesøkeren sa...

Rundt her er det vanlig at hvis man slokker utelyset sitt betyr det at man ikke har godis og ikke vil ha besøk. Det ser faktisk ut som om det blir respektert.