Heng med videre

tirsdag, oktober 30

Baby shower

I dag er jeg invitert på "baby shower" sån nesten rett etter jobb, men litt for lenge etter jobb til at det nytter å dra hjem og litt for kort etter til at det lønner seg med overtid eller shopping. Det er egentlig en ganske hyggelig ting, men jeg føler at det blir litt vel amerikansk, akkurat som halloween og valentine. Jeg synes deter hyggeligere å ha med en liten ting når jeg hilser på mor og barn for første gang.


Hun som har stelt i stand dusjen er en av min venninnes mye eldre kjærestes venninner, som egentlig ikke kjenner noen andre enn de andre mye eldre venninnene, og ingen av de "gamle" venninnene. Dvs at dette blir en alkoholfri sammenkomst med gravide damer og småbarnsmødre, som spiser kaker og snakker om strekkmerker og bleieutslett. (noe som også forklarer det teite tidspunktet på arrangementet... Passer bra for de som går på perm.


Min venninne Preggo har synes det har vært stor stas at 14(litt overdrevet) av venninnene til samboeren hennes er gravide samtidig som henne, og jeg lurer litt på om de skal få feste i fred!


Hva synes dere? Baby shower: Hit or Shit ? (som det ville stått på en annen blogg)

7 kommentarer:

Minneapolise sa...

Jeg vet ikke helt. Det er jo alltids gøy å feire ting og gjøre noe litt utenom det vanlige. 14 gravide damer på en gang (eller bebigale jenter generelt) derimot, en skremmende tanke!

Frøken Makeløs sa...

Det som er avgjørende her er hvor godt du kjenner hun som er gravid. Er det et perfifert bekjentskap kan du juge på deg en allerede lagt plan eller en aldri så liten hodepine, og ingen vil finne på å holde det mot deg at du ikke dukket opp.

Heidi Fleiss sa...

Jeg føler meg litt kjip som valgte å kjøpe gardiner til kjøkkenet i stedet for å dra på besøk. Men jeg har gått i fire måneder uten, og jeg kan sikkert komme på mange andre unskyldninger også.

Jeg skal ringe Preggo etterpå og høre hvordan det var og unskylde meg for at jeg ikke kom. Ungen er uansett mer spennende når den er ute av magen, noe den er om 15 dager, så får jeg heller dra på besøk da :)

Constanse sa...

Regner ikke med at det er noe sjokk at dette kommer fra meg, men jeg hadde definitivt valgt gardiner. Jeg ville mest sannsynlig fått høyt blodtrykk av mindre enn å tenke på å gå...

Dog er ikke jeg den moderlige typen..

Og gardiner er viktig!

Zava sa...

Du valgte nok rett, sånne sammenkomster kan være innmari klamme. Har opplevd å sitte på fest med babyfokus, hvor amme-bh`r og tannkløe var hovedtema, sliiiitsomt.

(Hit eller shit ja, min du sikter til ?)

Stjernesøkeren sa...

Shit.

Jeg sier meg enig i at det er hyggelig å ha med en ting når man kommer på besøk første gang :)

Lothiane sa...

Jøss, har de begynt med baby showers i Norge også? Hvorfor overtar vi alle de teite amerikanske påfunnene? Shit er min dom også. Jeg synes det er best å vente til babyen er ute. Da har man jo virkelig noe hyggelig å feire. :)