Heng med videre

torsdag, september 6

Kjære Rose

Et søskenpar i 30-åra omkom da personbilen de satt
i, kolliderte med en lastebil og tok fyr på E18 ved Larvik i
ettermiddag.

Dette kunne man lese på dagbladet.no på søndag. Lite ante jeg at det var dine søsken det var snakk om. Jeg fikk høre det nå, tilfeldigvis under bisettelsen jeg aldri dro på...

Jeg kan ikke forestille meg hvordan det er å miste unge familiemedlemmer i så tragiske ulykker, og ihvertfall ikke to på en gang. Plutselig er du tante til én som er foreldreløs, en treåring som har mistet pappa'n sin og en ufødt baby. Jeg håper du har god kontakt med svigerinne, så du ikke forsvinner ut av deres liv og dermed mister ennå mer familie.

Livet er så utrolig sårbart.

Til alle mine lesere: Vær forsiktige i trafikken, vær så snille, det er ikke bare deres eget liv dere har ansvar for...

3 kommentarer:

Lothiane sa...

:'(

Så utrolig trist... stakkars familie! Livet er bare så inderlig skjørt.

Heidi Fleiss sa...

Verden er ikke alltid like grei. Jeg kjenner ikke familien hennes, men man kan si at jeg var litt satt ut på jobb i går. Nå har jeg fått fordøyd det litt, selv om jeg kjenner det stikker inni meg når jeg ser bildet i dagens Aftenposten. Hun har forhåpentligvis den støtten hun trenger. Hun vet i hvertfall at hun har folk som stiller opp hvis hun trenger det, og det er ikke så mye mer man kan gjøre... Jeg er glad det ikek er meg.

Lothiane sa...

Det er sant... Det er vel det vi alle sitter igjen med; en takknemlighet for at det ikke er oss det rammer. Dessverre har vi ingen garantier, så vi får bare ta vare på hverandre så godt vi kan - så lenge vi kan.