Heng med videre

torsdag, august 16

Ukas

I går innførte jeg et nytt konsept, nemlig "ukas date".
Nå som vi begynner å bli ferdige med den slitsomme flyttinga, står vi i fare for å gli over i en ny tid preget av rutiner; høstvær, rushtrafikk, huslån, overtidsjobbing, trening og på'n igjen. Det hadde jo vært litt synd hvis vi nå, som vi endelig har fått vår helt egen leilighet, at vi skulle glemme å sette av tid til å være kjærester.

Vel, i går ble jeg hentet av Pj etter jobb, og planen var en middag på Yaya's før vi skulle på kino. Grunnet kork i trafikken, som igjen førte til tidspress måtte vi utsette Yaya's, og heller spise kinesisk. Disse kineserne vet jo som regel hva man skal ha, og har maten på bordet før man er ferdig med å bestille. :P

Filmen var ikke noe å anbefale, jeg sovnet faktisk, men det er hyggelig å gjøre noe annet enn å stresse hjem for å handle og lage middag før man gjør husarbeid og legger seg etter jobb.

Til neste uke skal jeg dra han med på utstilling på Stenersenmuseet, for å se på utstillingen av bildene til Sally Mann, og Street Art-utstillingen. Det kan bli stas!

2 kommentarer:

- Birgit - sa...

Oh, Sally Mann, jeg hadde glemt den utstillingen. Takk for at du minnet meg på det!

Heidi Fleiss sa...

Bare hyggelig. Jeg synes den er en ting alle bør få med seg :)