Heng med videre

torsdag, august 2

La terrorista del le fotball!

Så er denne tiden av året kommet nok igjen.

Man kan ikke ta buss, kjøre bil, sykle eller gå for den saks skyld, uten å støte på et eller flere fotballlag. T-banene og bussene er stappfulle av håpefulle små drittunger som har kun ett mål for øye, nemelig forpeste byen min!
De søpler, de bråker, de roper på bussene, de snakker utenlandsk, de snakker norsk, de snakker dialekt.

De er selvfølgelig på Norway cup.

Norway cup holder hele oslo som gissel de 10 dagene den foregår. Den fyller sommerstengte skoler med drittunger, den tar opp all kapasitet stakkars oslo sporveier har.
Det er ikke årets begivenhet, kan de ikke flytte den til jevnaker eller et annet sted? hvor de slipper å reise med buss, foreldre eller annet mellom alle stedene?

Jeg hater norway cup...

Pj

4 kommentarer:

trine40 sa...

- for ikke å snakke om godværsdagene hvor hordene okkuperer badestrendene, så det nesten ikke er plass til vannet en gang...æsj.

Heidi Fleiss sa...

Jeg husker hvordan vi gruet oss til å komme tilbake på skolen i august. Ikke fordi skolen var så ille i seg selv, men siden hele bygget stinket av gymsokk og svette leggskinn. For ikke å snakke om pubertetssvette og billig parfyme. Skolen "min" ligger vet ett av feltene som brukes som bane under Norway Cup, og derfor sørget de sikekrt for å fylle hvert eneste bøttekott med tilreisende bønder.

Men jeg må innrømme at jeg fortsatt sjekker hvordan det har gått med "mitt" idrettslag... Fire lag i sluttspillet i år :)

Minneapolise sa...

Jeg forpesta Oslo med dialekt et helt år, og er likevel 100% fri for dårlig samvittighet :)

Gretten sa...

Jeg synes cup-finalen er hakket verre. Det suger det! Skrekkscenarioet er at to av følgende fire lag skal møtes; RBK, Brann, Bodø Glimt og Tromsø.

Hadde gleden av å bli spyttet på benet av en møkkfull trønder for noen år tilbake da RBK var i finalen.