Heng med videre

lørdag, juli 7

Up and running

Nå har vi fått gardiner i fire av vinduene våre, og det er persienner på de resterende tre, noe som oppfyller mine krav til flytting. Første natt er allerede over, og jeg sov som en liten, forkjølet baby! Vi bor fortsatt i esker og poser, men hovedproblemet er at vi ikke har noen bord. Men vi drikker sprudlevin og spiser jordbær i sofaen, og middagen inntas på gulvet... Det er nesten som i en romantisk komedie.

Når vi snakker om film, så satt vi av lørdagskvelden til å dra på kino. Når uka går i doble skift (jobb+flytte) så må man unne seg litt helg også. Vi satte oss i bilen og dro til Ski for å se Transformers, en av filmene jeg har gledet meg masse til! Rammefortellingen var så tynn at du kunne få papirkutt av den, men hva gjør vel det når resten er fylt med pene piker og deilige Autobots? Litt skuffet over at de ikke spilte Transformers-kjenningsmelodien, "Robots in the skyyyy!", som jeg skammelig lenge trodde at de sang, men alt i alt fornøyd over god underholdning.

Hvorfor Ski, har du kanskje spurt deg? Jo, det er fordi de har bra sal med god plass, og de har alltid ledige billetter, på gode seter, på storfilmene. Ikke en gang Harry Potter blir utsolgt der!

Ellers sender jeg litt heder til get, som bare trengte en adresseendring for å få oss på netti ny kåk! "Bare ta med dere modemet, så aktiverer vi linja der i stedet." - Genialt!

3 kommentarer:

Betty Boom sa...

Jeg så Transformers og digget det, eneste at det var jævla høy lyd.

Betty

Lothiane sa...

Så bra, gratulerer med innflyttingen! :) Høres ut som dere vet å kose dere og det er sunt. ;) Det er fint når det ordner seg... nett på en dag er'kke verst.

Har ikke sett Transformers, men hørte den var "innmari bra". Tja.. :) Får se, men jeg må ha med meg Harry Potter først. :)

Heidi Fleiss sa...

Hvis man tar filmen for det den er; sci-fi-action basert på en tegneserie basert på at man skulle selge leker, så er den vannvittig underholdene! Så får det være at Bumblebee ikke var en boble...