Heng med videre

tirsdag, juli 3

Oppfølging

Jeg begynte å svare på kommentarene til posten under, men det ble så mye at jeg bestemte meg for å lage en følgepost i stedet.

I nabolaget finnes det blokker som bare går under navnet "Sukkertøyblokkene". De er så herlig pastellfaget at man nesten kan få vondt i tennene av å se på dem! Der jeg bor har de tonet det litt ned, men det er førtsatt et rosa/rødt/brunt fargetema i nabolaget, sikekrt fordi vi ligger inntil markagrensa (selv om det ikke er ved noen elv).

Selve flyttinga har gått ganske radig. Det er deilig at vi skal ha nesten alt nytt, for nå slipper vi å bo halvveis på to steder (i like stor grad som hvis alle møbler skulle flyttes). Så nå har vi én sofa på Vålerenga og to på Oppsal, en komfyr på hvert sted, ditto med vaskemaskin osv. Senga og kjøleskapet er det eneste vi tar med oss videre!

Vi kjørte to flyttelass som stort sett besto av ting som ble flyttet fra loftsbod og direkte ned i kjellerboder, og disse frykter jeg at blir stående uåpnet der til neste gang vi flytter. Jeg har fryktelig mange kilo med bøker, men jeg kan jo ikke kaste dem! Løsningen er å lage et mini-bibliotek i en av kjellerbodene (vi har tre!), der mine gamle billy-bokhyller kan få hvile i fred.

Ellers er jeg foreløpig ganske begeistret for den nye jobben min. Siden jeg fortsatt ikke har fått noen til å lære meg opp kan jeg romstere rundt på rådhuset og se på kunst og gamle bøker. Artig altså! Jeg lurte på om jeg skulle sende en mail til Holberg-mannen for å høre hvordan det går i mine sko, men jeg ombestemte meg kjapt. Det er ingen av de lokale som virker direkte gale, så jeg tviler på at det blir like mye action nå.

En god natt ønskes dere, med et ekstra slengkyss til Anja-far!

2 kommentarer:

Lothiane sa...

Så morsomt! Jeg bodde en periode på Bøler og har vært mye på Oppsal. Sukkertøyblokkene kjenner jeg til, ei venninne bodde tidligere i en av dem.

Må være herlig å ha tre boder! Jeg har kun en, og den er liten. Lur ting å innrede en som bibliotek. :)

Gratulerer med flytting og ny jobb - høres ut som en spennende tid!

Heidi Fleiss sa...

Takk takk, det er gøy, spennende, hektisk og slitsomt!
Jeg gleder meg til vi blir "kvitt" den gamle leiligheten, så vi kan konsentrere oss om ett sted :)