Heng med videre

tirsdag, juli 3

Hallo verden

Ja, nå sitter jeg her da, på kontoret mitt i Rådhusets Østre tårn. Jeg jobber i et fryktelig "voksent" miljø, og må nok ut å kjøpe meg kontordame-antrekk. Damen som skal lære meg opp er sykmeldt, noe som fører til totalt anarki (innenfor arkivlovens gitte rammer), siden ingen andre kjenner til mine arbeidsoppgaver. Foreløpig ser det ut til at året her kan bli meget bra, bare vi blir kvitt en enerverende høyfrekvent piping på kontoret. Det høres ut som noen gjør rent med en tett støvsuger rett utenfor døra.

Ellers så har vi shoppet bort flere titalls tusen, og selv om vi har en måned til på å flytte, ser det ut til at vi gjør det allerede til helgen. To sofaer er allerede i hus, kjøkken- og stuebord er bestilt hos møbelsnekker. TV, surroundanlegg, tv-benk, skap, databord er på vei. Hvitevarer kjøpes inn i kveld, gangen males i morgen, og så er vi nesten i boks!

Vi mangler gardiner og kjøkkenstoler, pluss at vi skal legge gulv på verandaen, men ellers har det gått så det suser, mye takket være en super samboer som har tatt seg fri og fått shoppet og fikset mens Heidier må være på jobb!

Ellers ønsker jeg dere alle en god sommer videre, og hvis dere er på tur i hovedstaden og hører rådhusklokkene, så send en liten tanke til meg som må sitte i det samme tårnet som bjellene og streve hele sommmeren.

6 kommentarer:

Grombaben sa...

Moro moro. Imponert over deres iver og hurtighet. Vi kjøpte skohylle og hatthylle i går. Og har endelig fått opp bilder på veggene.. Bodd der i snaaart to år. Hehe! Ellers var jeg i nærheten av ditt nye område igår, for å se på bil. Mye rosa på blokkene der. Lurte H med å si at det nok var bydelsfargen. "Jøss, finnes sånt?" :P

Prinsesse Vil Ikke sa...

Spennende med flytting, men også slitsomt. Jeg må innrømme at hos oss står det fortsatt noen pappesker som ikke er pakket ut, ett år etter at vi flyttet. Vi har ingen planer om å flytte med det første, men fikk ny prisvurdering (pga. lånet) i går, og den var 400 000 mer enn hva vi gav (overpris) for ett år siden, og ved salg hadde vi nok fått mer, og det er jo betryggende, spesielt nå som det ligger bilkjøp i lufta. :)

Eirin sa...

Gratulerer med at ting kommer i boks, intet er så kjekt som det midt i omveltende situasjoner. :) Håper pipingen gir seg!

=Anja sa...

Hallo Heidi
Xtra stas å være linket til deg:0)
Hilsen Trønnderlain

Gretten sa...

Vil du innrømme at du savner han Holbergfyren nå? Innerst inne....

trine40 sa...

Spennende med flyttesjau, har gjort det litt for mange ganger. Nå har vi landet på en perle av et hus, ved elvebredden i skauen...

...og har unger, stasjonsvogn og bikkjer, hehe..sånn er det å ha passert 40 - rock on!

Turboneger spilte forresten i nabolaget i helga, jeg var dessverre opptatt.

Lykke til med nytt krypinn:)