Heng med videre

fredag, juni 22

Siste lunsj i Nydalen

Ute strømmer regnet ned, men i den nedlagte kantina vanker det jordbær og iskrem, massevis av jordbær og iskrem! Vi er to stykker som slutter i dag, og som seg hør og bør vanker det både blomster og god-ord. Store peoner, som de siste årene har minnet meg på at Snuppelura har bursdag på denne tiden av året. Det første året jeg var i bursdagen hennes fortalte hun nemlig at det var noe hun fikk hvert år.

Over all forventning bar loddene jeg tok forrige dagen avkastning, og jeg vant selve hovedgevinsten på juni-lotteriet; en diger steingods-bolle, med pyntestein og snop oppi.

Da jeg kom opp å kontoret igjen fikk jeg et lite stikk av dårlig samvittighet, for på pulten min lå en liten, men pent innpakket gave sammen et kort med sirlig løkkeskrift utenpå. Holberg hadde vært ute og kjøpt avskjedsgave til meg, og kortet hadde han linjert med blyant og linjal før han påførte skjønnskriften sin. Her skal man ikke risikere at skriften blir litt skakk nei!

Heldigvis var det bare en liten moro-gave, og ikke noe stort og følelsesladet, da hadde jeg nok gått litt før tiden, for å si det sånn...
Uansett må jeg få LoverBoy til å hente meg, siden jeg ikke har nok armer til:

1. Veske
2. Pose med ting jeg har samlet opp på kontoret
3. Paraply
4. Blomsterbukett
5. Digert og tungt fat fylt med sjokolade som blir vått i regnværet

Klokka to skal vi ha avdelings-avslutnings-kaffe, og etter det tror jeg jaggu at jeg takker for meg, og overlater renovasjonen til noen andre, og kan begynne å si "søppel" i stedet for "avfall" igjen!

3 kommentarer:

Grombaben sa...

Men hva fikk du av Holberg da?
Det er koselig å bli satt litt stas på da! Her har vi hatt kaffe&sjokolade. KOS

Grombaben sa...

Men hva fikk du av Holberg da?
Det er koselig å bli satt litt stas på da! Her har vi hatt kaffe&sjokolade. KOS

Snuppelura sa...

Ja, det er mamma som alltid pleier å gi meg peoner. Vi får se hva som skjer i år, ikke helt sikker på når de får kommet på bursdag..