Heng med videre

lørdag, juni 23

LinkeLeken 11

I og med at jeg har vært en del av Esquils eksperiment, har jeg fått litt dårlig samvittighet for at jeg er dårlig til å kommentere i andres blogger. Til gjengjeld deler jeg ut love i disse listene med jevne mellomrom. Jeg skal prøve å bli flinkere, bare jeg blir ferdig med flytting og slikt...
Puss och kram til er alla, også til Prinsessen, som er fraværende på dagens liste, men har nok å ta seg til på egenhånd.

Eirin og Tobias og Trine40 : Stjernesøkeren og Stine svarer godt på Pratchett-spørsmålet. "Reaper Man" heter boka som gjorde susen for meg, men det finnes andre som er langt bedre. Prøv dere frem, og husk at som i alle serier så utvikler karakterene seg og blir bedre og bedre med årene!

Lothiane og hennes Oslo Daily, vil nok være litt fraværende i nærmeste tiden, men jeg gleder meg til å se resultatet etter turen hennes til Skottland. Ta vare på deg selv, og god tur!

Grombaben: Jeg fikk en flodhest-blyantspisser fra Ting. Den minnet han sånn om alle de som jobbet i arkivet, og mente at jeg skulle ta den med videre så jeg ikke glemte dem...

Minneapolise skriver så vakker om sin kjære... Jeg vet hvordan du har det :)

Betty42 med sin blogg Betty43 som jeg ikke har oppdaget før nå! Tøff dame med bein i nesa og puppen på plass!

Gretten - medlem av Kooperativet, en mann som bryr seg om mitt velværende (og som skylder meg en øl!)

Ajda - Endelig ferdig! Hurra og god sommer!

Quirky - Som en bohem i natten... Jokke kunne ha skrevet en sang om deg! God tur til España, og se opp for besøkende Heidier i Bergen!

Øystein *tåtasse*

Torill - Endelig ferdig du også! Hurra igjen!

Pj - min partner in crime, som synger som en engel i dusjen og er villig til å sette seg i milliongjeld sammen meg... Det er imponerende!

Snuppelura min Peon! Gratulerer så mye med dagen (i morgen)!

Shamini - Du skal få en dak i mårå, som rein og ubrukt står, med blanke ark og fargestifter til. Lykke til inn i den nye og spennende hverdagen, og med alt som skjer før den tid!

Vims den ukjente! Det beste av alt var at Paul vant, og nå skal an fikse tennene så han ikke lenger ser ut som en kjøttetende plante!

Ørjan Hillestad aka Esquil, jeg føler meg litt beæret... Så får jeg håpe at jeg ikke havnet på terningkast 1 :P
Update: noe jeg gjorde...

Jorun den fagre møy fra nord! Du kommer til å passe perfekt i den nye grønne spisekroken min!

Og til slutt litt eye-candy, siden det er så lenge siden sist:


Inspirert av Peta-bildene jeg en gang donerte til Gretten.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh! Er ikke du herlig, da? Takk!

Mitt gamle nick var forresten La Boheme.

Anonym sa...

Jeg så ikke bildet før nå.

Auuu! Øynene mine! Jeg er blind!

Betty Boom sa...

Heia.

Takk for raust kompliment på Betty43. Det er ikke mange som vet om siden. Går ikke hardt ut med det heller, tenkte det var en side som skulle være litt for seg selv. Treningsside, før jeg lager bok. Jeg vet ikke om jeg skal starte opp i kommentarfeltet der, for da blir det også en jobb (har greid å styre unna Face Book også), men jeg sier det her: Hjertelig glad for at du likt det.

Betty

Eirin sa...

Okei! :) Pratchett, here I come!

Minneapolise sa...

Jeg trives veldig godt paa disse listene dine :)

Shamini sa...

Jeg burde selvsagt ikke ha kjennskap til denne ukens eyecandy - men kjære Heidi, Ron Jeremy? :o

Jeg fikk forøvrig verdens beste tilnavn i Irland, og kunne glatt blitt pornostjerne med det. "Psychedellic Wheels". Klinger bra, syns du ikke? ;)

*suss!*

Heidi Fleiss sa...

Han har stor tiss da, selv om det ikke synes på bildet!