Heng med videre

fredag, mai 18

LinkeLeken 8

Denne gangen er LinkeLeken min ispirert av en tag jeg fikk en gang. Jeg har funnet ipoden min, som er av typen generasjon 2, dvs med trykknapper og fra 2002. Den har ikke blitt brukt på noen år, og har et par tusen låter i magen, og det gir jo potensiale for moro. Random låter kobles opp mot mine deilige lesere, here goes:

Lothiane
How does it make you feel? - Air. Chillout for de slitsomme dagene. Litt pretensiøs tekst kanskje, men vakkert.

Shamini
Don't let go - En Vouge. Soundtrack of her life... I hvertfall de siste par ukene ;)
Det er som "man" sier, alt ordner seg, men som regel ordner bare en ting seg om gangen.

Gretten
Mississippi kan vänta - Håkan Hellström. Absolutt ingen låt å bli gretten av, tvert i mot. Kanskje en av mine favoritter fra Håkan, men det skal ikke så mye til.

Stjernesøkeren
Kiss Me - Six Pence None The Richer (Denne kom faktisk opp to ganger under eksperimentet). Jeg vet ikke hva det er, men Stjernesøkeren minner meg om hun som synger her, eller omvendt.

Snuppelura
Go Gone - Estelle. Teksten er ike 100% Snuppers, men låta i seg selv har humør og driv og fart og moro, og groove og feel og flow og alt det der... Akkurat som snuppelura :)

Grombaben
Crazy - Britney Spears. Grombaben både lukter og ser ut som Britney, men er heldigvis ikke like gal.

Prinsesse Vil Ikke
Beautiful Stranger - Madonna. Det er jo akkurat det du er i min verden. Pluss at du er litt Austin Powers.

Pj
Freddy my love - Cindy Bullens. Vel, du er ikke akkurat Freddy, men du er my love! Også har du kjøpt Grease-dvd med skinjakke til meg , og da får du får sangen derfra også ♥

Trine40
The strangest Feeling - Gorodisch. Tja, ikke blandt de mest kjente låtene her i verden kanskje, men jeg tror TrinePine setter pris på litt Saint Germain. Alle liker Saint Germain!

Den Intellektuelle Bimboen
Genie In A Bottle - Kristina Aguilera. Det er jo akkurat det du er, et geni i en flaske! Hvis jeg kunne skulle jeg ha gnidd deg på den riktige måten.

Katzenkoenig
Under the Bridge - Red Hot Chilli Peppers. Jeg hadde håpet på å få noe litt mer Emo, The Cure eller Depeche eller noe sånt, men dette er jo en nydelig sang - til en nydelig gutt.

Petter
Sexbomb - Tom Jones. Petter MÅ jo like Tom Jones, dessuten ligner han litt.

Eirin
Grevling i taket - Knutsen og Ludvigsen. "Og ned fra taket tittet det en grå og snodyg fyr, et overrasket blikk med hår omkring" er kanskje en av mine favorittstrofer noen sinne. Sørg for at Tobias fører kulturhistorien med seg videre.

Betty Boom
Everyday is a winding road - Sheryl Crow. Denne var jeg litt usikker på om Betty eller Shamini skulle få, men det dukket opp en annen til S. Betty vet alt om hvordan livet ikke alltid tar den enkleste ruta, og av og til er svingene og bakkene litt krappere enn andre dager. En flott dame, som virkelig vet hva det vil si å leve.

Utvalget bærer preg av sent 90-tall, og er ikke akkurat DeathPunk. På den tiden jeg brukte ipoden hadde jeg lagt SkaPunken på hylla og kjørte kommers, og elektronika.

Helt til slutt må jeg veie opp for alle tilbakeblikkene med litt ekte, tysk kultur, nemlig Turboneger-street dance. Også for dere som ser på Turbo som bråk med sminke...
Spesielt introen viser at det er noen rasende dyktige musikere som står bak.

8 kommentarer:

Petter sa...

HAHAHA!

Thomas sa...

Kreativiteten din overrumpler meg hver gang:) Jeg er selv litt blogglei for tida, skylder også på Facebook, selv om jeg ikke er der så mye, heller. Men jeg kommer nok sterkere tilbake når jeg får mer pusterom.

Prinsesse Vil Ikke sa...

...hmm, der skjedde det noe? Mistenker en viss mann i huset for å ha vært inne på MACen. I hvertfall, siste kommentar var min.

Heidi Fleiss sa...

Og jeg som ble så fornøyd over å ha fått en ny leser!

Grombaben sa...

Åhhhh! Britney jo!!!! Har slutta å lukte som henne da :P Tror nok heller ikke likheten er så stor, bortsett fra at begge har blondt hår og brune øyne. Ja, også sixpacken da selvfølgelig. HAHAHAA

Stjernesøkeren sa...

Fine sangen!

Eirin sa...

Konge!
Knudsen & Ludvigsen står i cd-spilleren på kjøkkenet, hver kveld ved grøtspisetid. Storveis! :)

Shamini sa...

Aaaw, takk Heidi! *suss*