Heng med videre

fredag, mars 16

Sound of Mu

I mangel på billetter til Dolly Parton i Oslo Spektrum, og i passende cowboyhumør, trasket vi oppover og nedover Markveien på jakt etter det knøttlille stedet "Sound of Mu".

Dagens kulturelle opplevelse skulle vise seg å bestå av en "low tech installasjon med lyd og lys", men de vi kom for å se var bandet Lasso (Elastique).

Lasso (Elastique) fristet med "musikk som rører seg i grenselandet mellom western, rock, country, etnisk folk o.l. - fra smektende kalveballader, via medium hestejazz til uptempo kurock. "
"KU-ROCK" dere! Hvem klarer å holde seg unna det?!?

Hovedårsaken var faktisk bandmedlemmet Petter Pogo, tidligere kjent fra "Jokke & Vanlentinerne" og "Valentourettes" (her skulle det vært link til posten jeg hadde om Valentourettes-konsert tidligere i år, men så kom jeg på at det var på den gamle bloggen).
Vi begynner faktisk å bli på hilser'n!

I dag skulle jeg egentlig hatt fri fra jobben, men grunnet sykdom, og at jeg er så Forbannet Snill, så stiller jeg opp for det. Siden det er fredag skal jeg kose meg litt, og plukket opp en dobbelt mocca og en kringle hos Kaffepikene på vei til jobb, og snart skal jeg lunsje med Lena i nabobygget.

Ønsker dere alle en feiende flott fredag, og en DeathPunkHelg videre.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du har blitt utfordret (se bloggen min)!

Heidi Fleiss sa...

Juhu!