Heng med videre

onsdag, november 14

Sprit og kløning

Der Grombaben prater om sjokolade blir DeathPunkerne spurt om å uttale seg om brennevin... Tilfeldig? Vi er nok begge større konsumenter av sjokolade enn av hardsprit her i huset, men vi låner gjerne ut stemmene våre hvis noen ønsker å høre på dem.

Denne gangen dreide det seg om et av Norges mer kjente bryggerier som planlegger å lansere "et mildere matbrennevin", og hva vi synes om det. Selv synes jeg der er strålende hvis det kommer et mildere og mer alkoholsvakt alternativ til akevitten i jula, men jeg vet ikke om jeg ville ha gått til innkjøp av noe slikt for å ha i skapet... De vil gi ut noe som er "mildere, friskere og rundere" som passer både til mat og uten mat, på 35% og som kan drikkes hele året. Nå finens det allerede sommerakevitt, men jeg er fortsatt skeptisk.

Som betaling for å delta var det de vanlige peppes-pizzaene og universalgavekort på kr. 500,-

Men hva tror dere klønemor klarte å gjøre i dag tidlig?
Jodda, Heidi klarer å ta feil av konvoluttene i veska, og poster gavekortet! Easy come easy go, som Pj sier, men fy fader så utrolig surt! Jeg som skulle bruke det til å betale avdrag på fjonge vintersko. Jeg ringte til posten, og en hyggelig pike noterte alt av info. Det var jo ikke sånn at konvolutten var adressert, det ville jo vært for enkelt! Hun tvilte sterkt på at det ville komme til rette, og det gjør jeg også, men det må være lov til å prøve.

Jeg føler på meg at dette blir "en sånn" dag...

2 kommentarer:

Snuppelura sa...

Uflaks!! Kan jo håpe du får det tilbake, men... 500 kr er jo en bra sum også!

Pj sa...

Hepp! Bruker du virkelig gavekortet på fjonge sko, kan du få mitt, for jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med det.