Heng med videre

torsdag, oktober 4

Rosa MeMe

Jeg har blitt tagget av Somalieren til å skrive om syv ting jeg liker ved meg selv. Lista har vel gått rundt halve nettet nå, men hvis du får lyst til å henge deg på, så anse deg selv som tagget...

1. Mannetekket.
Jeg får veldig lett god kontakt med menn. Jeg tror det er noe jovialt og mandig ved meg som gjør at jeg blir sett på som en del av gutta. Dette gjelder i hovedsak menn som er betraktelig eldre enn meg, men også gutter ned til ca 18 år...

2. Puppene mine!
De er så godt som perfekte. D-cup som består både blyant- og pengeseddeltesten. Fabelaktig konsistens og frekke, velplasserte brystvorter.

3. Fregnene mine, alle sammen!
Min store stolthet som barn, og også litt i voksen alder. Det er virkelig sommer når jeg får et sjarmerende kaneldryss på knær og skuldre, og er det riktig mye sol hender det at jeg får et par på tærne også. En kamerat av meg spurte om å få fotografere meg en gang, siden fregner gjør ansikter så spennende (spesielt på blondiner... Man kan være så søt man vil, men så lenge man har blondt hår og ferskenhud så er man like spennende å se på som tørkende maling... Mener han da.)

4. Arbeidskapasiteten.
Jeg er en person jeg selv ville ha ansatt hvis jeg hadde drevet butikk. Jeg omstiller meg lett, kan få mye gjort på kort tid, ha mange jern i ilden osv. Jeg blir alltid godt likt på jobb, og får som regel ganske mye ansvar (sånn som nå hvor jeg betjener to 100% stillinger samtidig).

5. Kjæresten!
Jeg ser på meg selv som et varp når det kommer til kjæresteri. Det er kanskje derfor jeg ender opp med bra mannfolk også?

6. Objektiviteten.
I årboka fra siste året på videregående står det at "Heidi er til tider irriterende objektiv". Jeg var elevrådsleder på landets største skole, og det var fler enn én person som mente at jeg burde velge side litt oftere enn å prøve å se saker fra alle sider. Selv mener jeg at folk bør komme seg oftere ut av hulen sin og faktisk bygge opp en forståelse for at ting ikke oppfattes likt av alle.

7. Utbedringspotensialet.
Jeg jobber stadig med å forbedre meg selv, både fysisk og psykisk. Det sies at jenter liker å ha prosjekter, og i såfall er jeg mitt. Jeg liker egentlig ikke det jeg skal prøve å utbedre, men jeg liker at jeg har muligheten til det.

Av og til er jeg litt redd for å legge ut sånne ting uten at det er gjennomtenkt og velformulert, men shit au. Her er i det minste fem minutters refleksjon over meg selv.

8 kommentarer:

Prinsesse Vil Ikke sa...

Ikke lider du av falsk beskjedenhet, heller:)

Heidi Fleiss sa...

Det er fryktelig mye ved meg jeg er misfornøyd med, så da må jeg være litt ekstra glad i det jeg er fornøyd med :)

Maria Mytterist sa...

Fregner, baby - jeg har endelig lært å elske mine ;) PS: Sønnen min heier på Isabella:)

Snuppelura sa...

Synes det virket gjennomtenkt og velformulert, jeg! Jeg har ikke turt å lage ei sånn liste..

Heidi Fleiss sa...

Snuppelura mi!
Jeg tenkte på deg i sta, for jeg har hengt opp kortet fra deg og Gromis på kjøleskapet mitt og jeg blir i så godt humør når jeg ser det!
En innflyttningsgave som gjør meg i godt humør hver dag :)

Snuppelura sa...

Hihi, så bra! Håper den holder seg lenge og kan bidra til godt humør ofte! :)

Heidi Fleiss sa...

Blomsten holder deg også da, den har til og med begynt å blomstre!

Somalieren sa...

dette var da godt svart, skulle ønske jeg var objektiv :D