Heng med videre

søndag, juli 29

Hey sailor-man!

Etter å ha bli plukket opp på jobb fredag ettermiddag, fylte vi ASStraen med drunken sailors og badeleker. TJ Karlstad hadde invitert til det årlige "Flytet", og vi var selvfølgelig hedersgjester.
Det tok ikke så lang tid før TJ Molde og TJ Kokomo følte at de måtte markere den øst-norske landsbygda.

Vel fremme fikk vi verdens største pizza, og fant ut at "pfefferoni" ikke er det samme som pepperoni...

TJ Oslo og TJ Karlstad på vei for å kjøpe folköl til frk Fleiss.

Selv Deathpunkers har singstar-vorspiel...Turbojugend Karlstads egen "russebil".

Selve "Flytet" foregikk dagen etter, og innebar drunken sailors på tokt nedover Klaraälven, i egnede og uegnede farkoster. Undertegnede stilte med oppblåsbart barnebasseng, noe som viste seg å være helt suverent! En flytende vannseng med plass til både folk og øl! Definitivt valget til neste år også... Selve turen ble avsluttet midt i Karlstad sentrum, til stående applaus fra elvebreddens restaurant-gjester. Av naturlige, og våte årsaker ble ikke dette dokumentert.Fleiss måtte kaste inn håndklet (haha) forholdsvis tidlig den natten, men en del av gutta hadde fortsatt til klokka var seks søndag morgen. Dette bildet er tatt da representanter fra TJ Oslo (b.l.a. meg) kom for å dra dem med på hamburgerfrokost... Det skal legges til at Johnny i midten kun var ikledd denimjakke og matroslue (det samme som han hadde sovet i), teppet var bare for bildets skyld. Ut fra lukta å dømme, og det faktum at de hadde vært på sigøyner-strippebule gjorde at jeg egentlig var ganske glad for at jeg begrenset fylla til 1,5 døgn.

3 kommentarer:

Betty Boom sa...

Virket kult!

Og pizzaen var sterk, formoder jeg.

Gretten sa...

Hvordan kan man stole på menn med hvit seilerhatt, Bortentruse (selv om denne er svart) og blomsterkjede rundt halsen......

Heidi Fleiss sa...

Gretten: That is rock! (senere tok han jo av seg både t-skjorte, blomsterkrans og truse...)

Betty: Det var artig! Visstnok var det noen som hadde tatt bilder av oss fra en bro, så det kan hende det dukker opp bilder fra selve flytet også. Ellers så var pizzaen veldig gods, bare man pelte av pepperen.