Heng med videre

søndag, juni 10

Jeg trodde jeg var tøff

...da jeg hoppet ut i Oslofjorden for å ta årets første bad.
Å bade i begynnelsen av juni er det samme som å senke kroppen i et badekar fylt med iskalde nåler, men i det det mørkegrønne vannet lukket seg om meg uteble den intense smerten...

Da jeg kom opp av vannet og leste 23 grader på temostaten følte jeg meg plutselig ikke like barsk.

Jeg har svømt sikker flere hundre meter, fått en haug med nye fregner, nesten like mange myggstikk, lekt i sanden med lille niese, spist iskrem og grillmat og funnet ut hvor fantastisk digg sjokolademilkshake er når det er over 30 grader i lufta.

Hva har dere brukt tropehelgen til?

7 kommentarer:

trine40 sa...

Jeg har lært ti hærmenn å sloss med sverd på teatervis (utendørs kurs i scenekamp), grillet i fjæra, lufta bikkjer, sjaua lydanlegg for min kjære som var ute og spelte på låvefest i går. I dag har jeg klippet sommersveis på yngstemann, plukka hundeskitt fra plenen - nå skal jeg og ei venninne øve til spilleoppdrag i bryllup neste helg.

Snuppelura sa...

Jeg har sola meg på taket, sola meg enda mer, vært litt inne, gått nattetur, grillet ute, gått tur til Aker Brygge og sett/hørt på Guitar Hero-konkurranse. Vært veldig forkjøla og hatt en allergisk reaksjon på maskara. Tatt livet med ro!

Ajda sa...

Sjokolademilkshake er digg samme hvor mange grader det er, spør du meg! ;) Jeg har brukt helga til solings, grillings og sosialisering med gode kompiser. En perfekt helg med andre ord ;)

Gretten sa...

Fordervede kyllingvinger fra Meny har mer eller mindre holdt meg i max 50 meters radius fra en dass helt siden tirsdag. Siden du spør..... ;-)

Eirin sa...

Fregner ruler.

Vi har laget saftis med mormors gamle Tupperware, spist pizza fra kiosk ved vannet her vi bor, latt Tobias oppdage vår lille altan for fullt (hittil kun opplevd som det-stedet-jeg-ikke-får-gå), og latt det bli gudsjammerslig deilig rotete og skittent overalt. Og sovnet på sofaen under Donnie Darko, som jo ikke var meningen...

Stjernesøkeren sa...

Bade! Jeg vil også bade! :)

Vi har flytta oss rundt på plenen etter skyggen og pest om kapp med kattene :)

Lothiane sa...

Jeg tåler ikke sola så bra, så jeg og poden oppsøkte kjølig mørke på Saga 2, der vi så Pirates... III. Det var morsomme timer. Dessuten har vi tigget middag hos faren min og endelig fått grillmat. Koselig helg!

Høres topp ut, din og! :)