Heng med videre

lørdag, mai 12

Making Money

Det ser virkelig ut som den godeste Terry Pratchett har planer om å la det gå et helt år mellom bøkene sine denne gangen. Siden det er åtte måneder siden sist, måtte jeg romstere litt på nett og se om det var noen nyheter på lur, og vips der fant jeg dette bokomslaget, og en lanseringsdato i september! Gresselig lang tid å vente da... MEn jeg er litt satt ut over at Discworld Monthly ikke har fått sendt ut noe nyhetsbrev om det Vel vel, det får veie opp at det er mops på coveret, og at Snuppelura har begynt å lese "Good Omens" av Neil Gaimen og overnevnte, som hun fikk av meg til g'bursdagen sin i fjor.

Jeg kunne forresten tenkt meg litt mer penger. Plutselig er vikarlønna mi så fryktelig liten, og vissheten om at jeg om et par måneder sitter og gjør mer eller mindre nøyaktig den samme jobben et annet sted, til nesten dobbelt så mye kronasjer har gitt arbeidslysten, og -moralen min en solid knekk. Heldigvis kan alle som vil se hvor mye jeg gjør i løpet av dagen, så jeg sluntrer ikke unna så alt for mye.

3 kommentarer:

Stjernesøkeren sa...

Såååååååå lenge til. *sukk* Jeg har midlertidig hjernestillstand - hvem er mopsen igjen? Den har jo vært med på covers før, tror jeg? For DET er ikke Gaspode, eller?

Stjernesøkeren sa...

Kom også på at jeg må bestille DVDen ... http://www.discworld.com/ -> DVD's

Heidi Fleiss sa...

Gaspode er en vaskeekte kjøter. Jeg er bare generelt begeistret for mopser, men jeg vet at guild og fools kjører en del mops.
Har ikke fått kjøpt meg dvd jeg heller... Lurer nesten på om jeg skal vente til nærmere jul, men tviler på at jeg greier å holde meg :)