tag:blogger.com,1999:blog-3708703904847321964.post3920274428920338828..comments2023-07-29T12:20:23.061+01:00Comments on Ny adresse:: Alle vaffelhjerters dagHeidi Fleisshttp://www.blogger.com/profile/14982594255287233468noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3708703904847321964.post-23081941965779082662007-02-15T13:06:00.000+01:002007-02-15T13:06:00.000+01:00Jeg kjøpte sånn posepakke som man tilsetter vann o...Jeg kjøpte sånn posepakke som man tilsetter vann og gjær. Så kjevler man ut hele greia som en pizzabunn, smører med margarin, har på sukker og kanel, ruller det sammen til en, ja, rull, og kutter den deretter opp som ved av en trestamme(?). Funker fett og ser ikke så verst ut heller :)AMhttps://www.blogger.com/profile/11718473309954515900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3708703904847321964.post-55250809203987823172007-02-15T13:03:00.000+01:002007-02-15T13:03:00.000+01:00Skillingboller, eller "snurringser" som mamma kall...Skillingboller, eller "snurringser" som mamma kaller dem, har jeg aldri fått til.<BR/>For det første hater gjærbakst meg, og for det andre så vet jeg aldri i hvilken retning jeg skal kjevle og snurre, så de ender opp bittesmå, nesten som sånen kanelgrifler man får kjøpt på pose i butikken.Heidi Fleisshttps://www.blogger.com/profile/14982594255287233468noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3708703904847321964.post-54520504390057557072007-02-15T09:24:00.000+01:002007-02-15T09:24:00.000+01:00Jo! Æ bakte skillingsbollææær! :)Jo! Æ bakte skillingsbollææær! :)AMhttps://www.blogger.com/profile/11718473309954515900noreply@blogger.com