Heng med videre

lørdag, mars 31

LinkeLeken 4

Etter en uke i Italia regnet jeg med at denne ukas kudos ville bli temmelig amputert, men jaggu er det ikke noen som har tatt seg tid til å legge igjen spor nå også.
Love you all!

Stine
=anja
Jorun
Muppy
Shamini
Trine40
Lothiane
Snuppelura
Stjernesøkeren
Prinsesse Vil Ikke
Den Intellektuelle Bimboen

Vår buddy Jesus håper dere feirer døden hans med marsipanpølser og egg

mandag, mars 26

Killing you softly, with my songs

Denne er morsom, og litt tricky:
Jeg rekker å ta én post til før jeg pakker kofferten, og da passer det bra å bli tagget...

Trine 40 har utfordret meg til å velge 5 personer fra linkelista mi, deretter plukke tilfeldig av musikk jeg har liggende inne på maskina her - fem låter.

Etterpå skal jeg koble musikken til personene, så får vi se om dette passer...

  1. Grombaben
  2. Jorun
  3. Snuppelura
  4. Prinsesse Vil Ikke
  5. Den intellektuelle bimboen
Prince and the Revolution - Purple Rain
Alphaville - Forever young
Backstreet boys - Anywhere for you
Annie Lennox - A whiter shade of pale
Eva Dahlgren - Ven tänder stjärnorna

Here goes:

Grombaben får æren av å bli koblet til Backstreet boys... Noe jeg tror hun vil sette pris på, for hvis jeg ikke husker helt feil var det en av henens store drømmer i ungdommen.

I used to think that dreams were just
For sentimental fools
And I'd never find someone
Who'd give their love so true
But I knew the very minute
Couldn't live my life without you in it
And now I want the whole wide world
To know

Jorun er den jeg kjenner best av pikene på lista, men ikke nødvendigvis enklest å plassere... Hun ender opp med Annie Lennox, pga lørdagens post om hvor blek hun er, og referansen til "The millers tale" som hun som en av de ferdigutsdannede bibliotekarene bør ta :)

And so it was that later
as the miller told his tale
that her face, at first just ghostly,
turned a whiter shade of pale

Snuppelura med sin ungdommelige glød (ref. bloggpost 24.februar 2007) får Aplhaville med "Forever young".

Its so hard to get old without a cause
I dont want to perish like a fading horse
Youth is like diamonds in the sun
And dimonds are forever

Prinsesse Vil Ikke var Snuppeluras konkurrent om å få "Forever young", som den produktjunkien hun er. Men når Eva Dahlgren dukket opp på lista, ble det klart at denne måtte gå til vår kvinne i det store utland.

jag hörde ord från mina läppar
som aldrig vilat i min mun
tankar aldrig tänkta
som nya väggar i ett rum

Som om vi alltid älskat
sen min dagboks första blad
men att jag får skriva ditt liv
bara tur

Den intellektuelle bimboen ble stående til slutt, men "Purple Rain" er slettes ikke den dårligste låta å bli koblet til. "Sometimes I'm so blue I'm almost black" sang Lasso (elastique), men av og til regner det så det blå blir litt lilla...

Honey I know, I know, I know times are changing
Its time we all reach out 4 something new
That means u 2
U say u want a leader
But u cant seem 2 make up your mind
I think u better close it
And let me guide u 2 the purple rain


Ikke akkurat DeatPunk :P

Ferie

I morgen tidlig (vendig tidlig) setter vi kursen mot Toscana, Italia.
En forsmak på påskeferien, i landet med pizza og pasta.

Det kommer derfor til å bli litt stille på blogge-fronten i dagene fremover, men siden jeg alltid tenker på mine trofaste lesere har jeg skrevet noen ekstra poster i det siste, så dere kan late som det kommer en ny hver dag.

Jeg kjenner på kroppen at det skal bli fantastisk å komme seg litt vekk, gi hodet litt fri fra alle omveltningen som har skjedd i det i det siste. Til alle dere der ute, jeg har bare dette å si:

Spor...

Som liten kunne jeg stå i timesvis og smile til speilet. Mitt største ønske var å få smilerynker. Linjer som muntert sprer seg fra ytterste øyekrok og ut mot tinningen. Tegn i ansiktet som viser at man er lykkelig og har hatt et bra og gøyalt liv. Helst ville jeg ha dem med en gang, sånn at alle skulle tro at jeg hadde det bra.

Nå har de kommet, men de sprer seg fra innerste krok, som om de vil fremheve posene under øynene. De muntre kråketærne har til gode å vise seg.

Nå må jeg ta konsekvensen av å smile for mange falske smil.

1,5 år med DeathPunkLove

Det er en mandag morgen i september og vi ligger fortsatt til sengs.

"Duu...", jeg trekker litt på det.
Han snur seg mot meg med roser i kinnene og stjerner i øynene.
Han er vakrere enn jeg har sett han før.
"Mm?"
"Duu... Er det sånn at du anser meg for å være kjæresten din?"

Vi visste begge at det ville komme opp en eller annen gang, og ved å være den som spurte tenkte jeg at han kunne være den som avgjorde saken.

"Hmmm... Vil du være det da?"

Vi hadde jo begge bestemt fortalt at det var leeenge til neste gang noen av oss skulle inn i et nytt forhold. Til neste sommer, minst!

"Jeg hadde ikke taklet det noe bra hvis noen andre ble det i hvertfall!"
"Det er bra! Da er du nok kjæresten min!"

Jeg tror det var sol.

søndag, mars 25

Søndagssol

Vi hadde ikke helt fått med oss at klokkene skulle stilles da vi våknet i dag tidlig, og lurte litt på hvor tiden hadde blitt av da damen på radioen fortalte at klokka var blitt 11. Ute var det en strålende dag, og etter en deilig frokost pakket vi oss inn i bilen og dro på kjøretur til Fredrikstad. Hytta var fremdeles stengt etter vinteren, med lemmer for vinduene og en kald, rå luft.

Fjorårsfrukten lå under trærne og sørget for at nitrogenets kretsløp ble fullendt, samtidig som årets første knopper kjempet seg frem i sola. Raklene dinglet og krokusen sto som små fargeklatter i en ellers brun natur.

Å ligge på puter på verandaen og pludre, litt utenfor sesongen var et av triksene Elsken brukte for å få meg på kroken den gangen, og det funker igjen og igjen. Det å ligge og kjenne sola varme, og det eneste man hører er måkeskrik, fuglesang, bølgeskvulp og pusten til den man aller helst vil være sammen med er som balsam for sjelen (klisjé-alarm!).

Snart kommer sommeren, og selv om stillheten blir brutt av ti tusen bade- gjester, kan vi ikke annet enn å glede oss til å dra ned dit igjen!


Turboknøttet på vei ned til havet, mai 2006.

300

Lørdag var det duket for 300 på kino!
Deilige 300 som jeg har mast om i månedsvis!
300 som jeg har fortalt alle at de se, siden Frank Miller er en Flink Mann og garantert har bidratt til å gjøre legenden om Sparta til en Bra Film!

Nå skal jeg innrømme at jeg ikke har lest serien, men man behøver ikke det for å nyte veltrimmede mannekropper i lærtruse og røde kapper. Macho-menn som ikke er redde for å få skitt (blod) under neglene!

Filmen var rå, rett og slett, det er det eneste dekkende ordet.

Jeg elsker måten de, i likhet med Sin City, har fått frem det tegneseriegrafiske (kan man si det?) i filmen. Så krysser jeg fingrene og håper på at det vil bli et Frank Minner-kjennetegn, og ikke noe "hele" Hollywood vil adoptere.

lørdag, mars 24

My Boobs are OK

"Det er så fint", sier min gravide venninnne.
Vi sitter på en av Oslos mange kaféer og sludrer.
"Hmm? Hva da?"
"Pupper", sier hun. "Sånne som dine!"
"Alle gutter elsker pupper som går på utsiden av brystkassa, sånn i diameter liksom", sier hun og drar i genseren... "Det er det fineste kjæresten min vet i hvertfall."

Hun er ikke så mange ukene på vei, og det er ikke så lett for uinnvidde å se om hun faktisk er gravid eller bare har lagt på seg. Snart vil hun ha en flott struttemage og puppene hennes som ble sugd tomme etter forrige graviditet vil på nytt ha fylt seg.

Jeg vedder tolv kroner på at det er noe annet enn pupper med god diameter kjæresten hennes kommer til å synes at er det fineste da.

LinkeLeken 3

Det gleder meg å se at listen med melisglasur og kakepynt stadig vokser! Dere er en haug med deiligheter som poserer som Rubens-engler på marshmallows-skyer i drømmene mine!



Britt M.

Delirium

Intellektuell bimbo

Gretten

lurvis

Prinsesse Vil Ikke

Sexy Sadie

Shamini

Snuppelura

Stjernesøkeren

Trine40

Øystein

Først kom et lass med lisser,
et lass med lakrislisser;
og lakrismus
og røde brus,
og sjokoladenisser!

Så kom en bil med boller,
en bil med kokosboller,
og kakemenn
og is i en
vaniljeis-beholder!

Så kom en vogn med vafler,
og saft på små karafler;
og bær på glass,
og ananas,
og skje og kniv og gafler!

Så kom en buss med resten.
Nå har vi allting nesten
som er å få
av godt - så nå
kan vi begynne festen!

André Bjerke


fredag, mars 23

Internrevisjon

Selv om syvsegmentene på badevekta viser litt for mye, føles det ut som jeg har gått ned ti kilo. Jeg er ferdig med min dårlige samvittighet, og er klar for å erobre verden.

Endelig har jeg forstått hvorfor jeg har møtt veggen og ikke fått til det som før falt meg så enkelt.

De siste 40 sidene som står mellom meg og en bachelor-grad har fått meg til å innse at jeg i for mange år har gjort det andre har forventet av meg. Jeg har tvunget meg til å ta en utdannelse andre ville at jeg skulle ha, og jo nærmere jeg kommer slutten, jo klarere blir det at dette ikke er noe jeg faktisk ønsker.

Den siste uken har jeg opplevd å møte meg selv som den jeg var for ti år siden. Den jeg var før leger, sykdommer, mennesker begynte å forandre meg til noe samfunnet forventet at jeg skulle være.

Jeg er ferdig med å ha dårlig samvittighet for skolearbeid jeg ikke får gjort, for venner jeg ikke får møtt, for husarbeid som ligger og venter, for trening jeg ikke går på, for dårlig mat og snop jeg dytter i meg, for at jeg har for dårlig kontakt med familien...

Fra nå av er jeg Heidi 17 år, som var gledesspreder på jobben og godt likt av alle, og ikke minst godt likt av seg selv. Fra nå av har jeg tid til de som trenger meg, og tid til meg selv når jeg trenger det. Jeg har tid til å gå på konserter på torsdager og kino på tirsdager, møte venner i helgene, spise ute på mandager, trene på onsdager og alt det andre jeg har latt en bunke papirer forhindre meg i i løpet av året som har gått.

Nå skal jeg bestille meg vitnemål som Høyskolekandidat, søke fast jobb i stedet for vikariat og gå ut og ta en øl!

God helg, og et flott liv videre!

onsdag, mars 21

Mine små særheter

Gretten har utfordret meg til å fortelle seks underlige/sære/eiendommelige ting om meg selv... Jeg velger å heller poste litt av min gamle blogger-profil:

- Jeg har grisepratet med Jon Skolmen
- Jeg har jobbet som elektriker og stukket en kniv 15 mm inn i hånda (grunnet dette og en annen knivulykke, er jeg konge på grillfest, siden jeg mangler følelse i både peke- og tomelfinger!)
- Jeg har diskutert norrøn mytologi med DonRosa, fått personlig hilsen fra Kim Bodnia og autografen til Terry Pratchett.
- Jeg har ekstremt draget på gutter med store og små hjerneskader (fakta!), og har gjennom human-etisk forbund hatt seksualundervisning for et tresifret antall fjortiser.
- Jeg har vunnet 800,- på bingo, har en neger i familien, og kjenner den første homoen som vant norske Robinson.
- Jeg har gått på flymekanikerlinja, og danset limbo under jagerfly.
- Jeg har sett en ku-spiral!
- Jeg kan slikke meg på nesa og legge begge beina bak nakken, men har ikke prøvd å gjøre det samtidig.
- Jeg bor jeg selveste Vål'enga, har kebab til kroner 29,- i nærheten, og garasjen til Preple Houmb i kjelleren.

Og med dette velger jeg å utfordre noen som kanskje klarer å begrense seg til å fortelle seks særheter om seg selv; Mine bibliotekarmedstudiner Jorun, Dina og Ann Merete
---
Også er Prinsessa utfordret med sjokoladesaus og kakepynt på!

Min hilsen fra Bonia (jeg er "kære"!)

Regnbuefarget happy-man

Det er ikke så ofte jeg plager leserne med saker om krig og fred og religion og politikk og sånt, men av og til må unntaket som bekrefter regelen få gjennomslag.

I år har Svenska Kyrkan åpnet for inngåelse av kjønnsnøytrale ekteskap i kirken! Det vil si at de, som første kirke i verden, vil velsigne lesbiske og homofile som ønsker å gifte seg i kirken.
Bra for dem!

Det som ligger mitt hjerte nærmere er at Human-Etisk Forbund også har fått vigselsrett for kjønnsnøytrale ekteskap f.o.m. i år. Så kan sinnalesbene som meldte seg ut i protest mot HEF's holdning til homofile i kirken, få valget om de vil rese til Sverige for å gifte seg, eller om de vil ha en humanistisk seremoni her i Norge. I mai vil de første seremoniene gå av stabelen... Ikke et sekund for tidlig!

Til slutt må jeg jo ta med at HEF har arvet rettighetene til "Voi Voi", noe som via TONO drar inn ca 2000,- i året! Ikke akkurat vannvittige summer, men nå vet dere hvilken sang dere skal ønske dere neste gang dere ringer inn til radioen.


tirsdag, mars 20

Metropolis? Jaaaa!

Jepp, da har jeg vært på tysk, svart-hvitt, science-fiction, stumfilm fra 1926!
Det er det ikke så mange som kan skryte av på en tirsdag...
Filmen var etter forholdene utrolig bra, og til og med guttene jeg hadde med meg mente den var verd å bruke to timer på, til tross for enerverende musikk. Den ligger for øvrig på imdb's liste over brukernes 250 beste filmer og er absolutt å anbefale.

Det som ikke er å anbefale er å dra på kino for å se stumfilm midt i allergi-/forkjølelsessesongen, med trang til å nyse/hose/slime hvert femte minutt.
Det er heller ikke å anbefale å miste en boks med hockey-pulver i fanget på begynnelsen av filmen, spesielt ikke hvis buksa er klam, f.eks. etter seksuelle strabaser tidligere på kvelden.

P.S.
Fikk du ikke med deg visningen?
Det går en ny runde på fredag!
Løp og se!

Pascal

I går kom det en ny mann inn i mitt liv.
Han fortalte om Toscana med Pisa og Firenze, og om hvordan Jernbanetorget minnet han om slummen hjemme i Napoli. Napoli som har den beste pizzaen i hele Italia, siden de har de beste tomatene, det beste kjøttet og ikke minst den beste mozarellaen!

Han fikk meg til å le og til å stønne av nytelse...

Mine damer og herrer, jeg har funent en frisør som forstår meg!
En frisør med en lidenskap for jobben sin. En som elsker det han gjør og setter sin ære i å ikke masseprodusere noe som helst. Han behandlet håret mitt som gale vitenskapsmenn på film behandler kattene sine, og de er det ikke ofte man kommer over!

Det er heller ikke ofte jeg gir 100 kroner i driks!

mandag, mars 19

Skog og mark

I går var vi på trilletur med Svogers, Turboknøttet, min venninne C og Sneipen hennes. Østmarka viser seg fra sin kanskje styggeste side på denne tiden av året, men Knøttet frydet seg stort over de digre vanndammene.
Jeg ble nesten litt sjalu, siden jeg hverken hadde parkdress eller slagstøvler på.


"Plaske vanndam!" "Se nååå!"

Metropolis

I morgen vises den tyske klassikeren Metropolis fra 1926 på Cinemateket i Oslo!
Jeg siterer fra Norsk filminstitutt:

Framtidsbyen par excellence!

Langs Metropolis har hatt en enorm innflytelse på science fiction og framtidsvisjoner innen film, litteratur og billedkunst generelt. Med gigantiske kulisser og et ekspresjonistisk billedspråk manet Lang fram en visuell visjon om et sterilt og maskinstyrt futuristisk samfunn – det industrialiserte samfunnets mareritt.
I den futuristiske storbyen Metropolis forsøker diktatoren Fredersen å hisse opp arbeiderne til revolusjon og selvutslettelse ved hjelp av den gale vitenskapsmannen Rotwang. Rotwang kidnapper arbeidernes leder Mari og erstatter henne med en identisk utseende robot som skaper splittelse blant arbeiderne under jorden. Metropolis er en av de stumfilmene som har tålt tidens tann aller best, til tross for at kopier av Langs dystopi-klassiker nærmest har blitt hverdagskost på film, TV og dataspill.

Så, hvis du er litt over middels interessert i film og/eller sci-fi, er det bare å pakke sekken og ta turen til Dronningens gate 16, klokken 20.30 (eller helst litt før).

søndag, mars 18

Der Ball ist rund

Nå har jeg bestemt meg!
Jeg har tatt en avgjørelse som jeg kanskje vil angre på resten av livet.
Men akkurat nå må jeg prioritere livet og helsa.

Jeg ligger et år etter allerede, så hva gjør vel et år til?

Jeg får meg jobb som høyskolekandidat, og uten stresset med bacheloroppgaven vil jeg kanskje få sove om natten. Og kanskje jeg kan bruke fritiden min til å prøve å få kroppen i balanse, i stedet for å hele tiden gå rundt og ha dårlig samvittighet for det jeg aldri får gjort.

Ballen er rund, spillet fortsetter.

lørdag, mars 17

LinkeLeken 2

Ny uke, ny heder til utdeling:

Betty Boom; Håper du har en fabelaktig tid i sydenlandet!
Den Intellektuelle Bimboen: Du kan få litt drugs av meg... Jeg har mange!
Gormie: Husk å ta med burka til meg!
Gretten: Bedre med liten katt enn liten mus! ehm...
Prinsesse vil ikke: La oss glede oss til reisene våre sammen!
Stine: Min utfordring til deg er å lage en liste over ting du gleder deg til!
Yours Truly; God bedring!
Trine40: Du er blitt ufordret!

P.S. litt ekstra love with sugar on top til Prinsesse Vil Ikke

Min mann

Han samler på inntrykk
som entomologer samler på sommerfugler.

Nøysommelig festes de
med små knappenåler av minner
til hjernebarken.

Enhver lyd og smak
farge, følelse, syn,
tid og sted.

Alt har en historie

Jeg undrer meg på
om det er noe igjen
der ute

som i fremtiden vil minne
ham
om meg

Den store utfordringen

Den intellektuelle bimboen har utfordret meg til å fortelle litt om mine bøker... Here goes:

1) Hvor mange bøker eier du?
I leiligheten vil jeg tippe at jeg har rundt 300 bøker, men det er vel et par kasser på hytta også.

2) Hvilken bok var den siste du kjøpte?
Siste tegneserieroman var "Jack of the Fables" samt første albumene av "Lucifer" og "Y: The last man". Siste boka er "Enslaving Anna", vaskeekte bdsm-husmor-porno!

3) Hvilken bok var den siste du leste?
"I Morgentåkedalen" av Jan Deberitz... Fantastiske saker!

4) Nevn fem bøker som har betydd mye for deg, og som du har lest mer enn tre ganger.

  • "I Morgentåkedalen" av Jan Deberitz. Vakker billedbok som kan leses igjen og igjen.

  • "Til kamp mot Jotnene" av Lars-Henrik Olsen. Første del i en dansk triologi om norrøne guder og helter.
  • "Hobbiten" av JRR Tolkien skrev jeg særopgave om på ungdomsskolen, og opplevde at læreren ikke hadde hørt om verket før (noe jeg håper at var jug).

  • "Verkstedshåndboka" av Hartvigsen m.fl. har fulgt meg jevnt og trutt i ti år og er det beste referanseverket jeg har hatt!

  • "Reaper Man" var boka som fikk meg hekta på Terry Pratchett, priceless!


5) Siden alle bibliotekarpikene allerede er blitt tagget med denne, sender jeg utfordringen videre til Betty Boom og Trine

fredag, mars 16

Sound of Mu

I mangel på billetter til Dolly Parton i Oslo Spektrum, og i passende cowboyhumør, trasket vi oppover og nedover Markveien på jakt etter det knøttlille stedet "Sound of Mu".

Dagens kulturelle opplevelse skulle vise seg å bestå av en "low tech installasjon med lyd og lys", men de vi kom for å se var bandet Lasso (Elastique).

Lasso (Elastique) fristet med "musikk som rører seg i grenselandet mellom western, rock, country, etnisk folk o.l. - fra smektende kalveballader, via medium hestejazz til uptempo kurock. "
"KU-ROCK" dere! Hvem klarer å holde seg unna det?!?

Hovedårsaken var faktisk bandmedlemmet Petter Pogo, tidligere kjent fra "Jokke & Vanlentinerne" og "Valentourettes" (her skulle det vært link til posten jeg hadde om Valentourettes-konsert tidligere i år, men så kom jeg på at det var på den gamle bloggen).
Vi begynner faktisk å bli på hilser'n!

I dag skulle jeg egentlig hatt fri fra jobben, men grunnet sykdom, og at jeg er så Forbannet Snill, så stiller jeg opp for det. Siden det er fredag skal jeg kose meg litt, og plukket opp en dobbelt mocca og en kringle hos Kaffepikene på vei til jobb, og snart skal jeg lunsje med Lena i nabobygget.

Ønsker dere alle en feiende flott fredag, og en DeathPunkHelg videre.

onsdag, mars 14

*sukk*

Om to uker er jeg i Italia...
Akkurat nå er det 18 grader og sol der, og her sitter jeg og sorterer klager på søppel og har heller lyst til å være et helt annet sted...

Jeg skal forresten ikke handle meg vårklær før jeg drar, sånn at jeg heller kan gjøre det der! Så får vi bare krysse fingrene for at disse pastarullerne lager klær for piker over 180 cm.

mandag, mars 12

Dagens Platecover


"My Pussy Belongs to Daddy"

1 My Pussy Belongs to Daddy
2 Sadie's still got her Rag on
3 I want a man to give me some luck
4 I tried it everywhere
5 She sits among Cabbages and Peas
6 Don't give me no Goose for Christmas, Grandma
7 He forgot his Rubbers
8 Hey mister Iceman!
9 Things are soft for Grandma, since Grandpa's eighty-four
10 Tony's got hot nuts


Groovy baby!

søndag, mars 11

Hvorfor homofili er GALT

1. Det å være homofil er ikke naturlig. Ekte nordmenn avviser unaturlige ting, som f.eks briller, polyester og air condition.

2. Homofilt ekteskap vil oppmuntre folk til å være homofile, i samme måte at det å vanke med høye folk, vil gjøre deg også høy.

3. Legalisering av homofile og ekteskap vil åpne døren for all verdens gal oppførsel. Folk vil kanskje også gifte seg med andre ting de er glade i, som sine dyr og TV'n.

4. Heterofilt ekteskap har eksistert lenge og har ikke endret seg noe over tidens tann. Kvinner er fortsatt eiendeler, svarte kan ikke gifte seg med hvite kvinner og skilsmisse er fortsatt ulovlig.

5. Heterofilt ekteskap vil bli mindre verdt hvis homofilt ekteskap blir tillatt. Helligheten ved Britney Spears 55timer lange ekteskap vil bli ødelagt!

6. Heterofile ekteskap er validert, fordi disse ekteskapene produserer barn! Homofile par, ufruktbare par og gamle mennesker burde ikke ha lov til å inngå ekteskap, grunnet at våre barnehjem ikke er fulle enda. Vi trenger fler barn til å fylle de opp!

7. Det er HELT klart at homofile par vil oppfostre homofile barn, grunnet at heterofile par BARE oppfostrer heterofile barn.

8. Homofile ekteskap er ikke støttet av religion. I vårt kommunistteokrati er kommunistiske og religiøse verdier pompet ut over hele Norge. Det er derfor Norge har bare 1 parti og 1 religion.

9. Barn kan aldri lykkes i vårt samfunn uten en manns- og kvinnefigur i hjemmet. Det er derfor vårt samfunn forbyr aleneforeldre å oppfostre barn.

10. Homofilt ekteskap vil endre grunnmuren i vårt samfunn. Vi kan aldri tilpasse oss til nye sosiale normer, som nye biler, tertiærnæringen og f.eks lengre liv.

Søndagen derpå

Se så glad Gorm ble for at vi kom og drakk øl med han på bursdagen hans! The big 3-3 skal ikke nevnes med ord, men han holder seg bra.

"A man without a belly is like a sky without stars"

Jeg pleier ikke være den som farter mest rundt når jeg er på byen, men holder meg som regel der jeg starter. De siste månedene har Amplifier og Elm Street vært der du mest sannsynlig kan møte på meg, i hvertfall hvis det er gøye konserter der. Denne helgen har jeg pløyd meg gjennom fem utesteder, og uante mengder øl har pløyd seg gjennom meg. Formen er heldigvis ganske bra, og i kveld skal vi spise hjemmelaget pizza!


Jeg måtte ta med dette bildet fra Elm også!
For en fin samling med søtinger :)

lørdag, mars 10

Glede-liste

Jeg gleder meg til:


  • Å bli ferdig med, og få godkjent bacheloroppgaven. For da får jeg endelig tid til å lese de bøkene jeg vil, og jeg får sove bedre om natten når jeg ikke har uløste oppgaver hengende over meg. Dessuten er det nok lettere å få seg fast jobb med ferdig utdannelse. Jeg skal også bli Flink til å leke med vennene mine bare denne byrden forsvinner. Hvis noen der ute føler seg forsømt, så beklager jeg, men etter 17.mai er jeg all yours!

  • Å få meg fast jobb som jeg trives i, og med en lønn jeg kan leve av. Jeg holder nok ut med søpla i noen måneder til, og fin erfaring er det jo, men det skal bli godt hvis det er mulig å få en jobb man gleder seg til å dra på.

  • Å kjøpe leilighet. Dette skjer nok ikke før fast jobb er i havn, men jeg gleder meg for det! Jeg leier en helt kurant leilighetn nå, men jeg gleder meg til å kunne pusse opp og innrede der jeg bor akkurat som jeg ønsker. Også gleder jeg meg til å få et større og bedre bad!

  • Å reise til Italia! Bare et par uker igjen nå, før jeg og DeathPunkLoverboy skal nyte ekte italiensk mat, kunst, arkitektur og hverandre.

  • Sambo får ny bil! Det er et par uker igjen der også, men det skal bli deilig å kunne legge ut på tur igjen, og denne gangen i en NY bil, med alle tekniske finesser det innebærer. Å dra på biltur byr på fine muligheter til å kunne snakke sammen, høre på musikk og bare være to samtidig som man får sett landet... Et fristed fra TV og internett, som vi begge er blitt litt for avhengig av.

  • Å kjøre den sexy, nye bilen til pappa. Chilli-rød, skinnseter og rygge-alarm!

  • Våren og sommeren. Til å kunne gå barbeint i våt sand. Slikke salt av Sambos bare rygg etter vi har vært på svømmetur. Fuglesang, blomster, grønt gress, tørr asfalt, tynne sommerklær, bar hud, utepils, solbriller, båttur, vafler på verandaen på hytta, neglelakk på tærne (det har jeg i grunn nå også), spasertur langs Akerselva på vei hjem fra jobb, andunger, påskeegg, markjordbær, vannmelon, hvitvin, poolparty i Solvika, fregner, flass, lese tegneserier på brygga, San Miguel i frossene glass på Deans bar i Fredrikstad, Nakholmen, grilling, frosker... jeg kan fortsette i det uendelige!

  • Å dra på konserter. Grady og Metallica og hva mer som byr seg!

  • Nye Pratchett-bøker, nye filmer (se liste nederst på siden), nye tegneserier!

  • Ryggen blir bra, så jeg kan begynne å trene igjen. Jeg trodde faktisk aldri at jeg skulle glede meg til å trene, men det gjør jeg nå. Det er forferdelig frustrerende å kjenne kroppen forfalle.

  • Å lære meg å ta bilder med digitalkameraet. Apparatet er i hus, nå mangler bare tiden!

  • Å ta en dusj og lufte meg etter gårsdagens fyllestrabaser!

DonkeyPunch

Det siste jeg husker er at jeg fortalte Isabella hvor bra musikken hennes er å pule til...
Gjentatte ganger.

Man vet man har vært på fylla når man våkner opp og må kjenne etter om man har mat i nesa fordi man er usikker på om man har spydd. Magen kjennes ut som øllen kosta 19,- og dømmekraften redusert nok til å gå løs på tyrker'n... Jeg har vage minner om at det var lurt å ta på seg det knelange skjørtet i stedet for miniskjørtet.

Det er heldigvis ikke hver dag man bestiller seg kutte!


LinkeLeken

Nå har denne bloggen snart vært operativ i tre uker, og jaggu har jeg ikke fått over tusen treff! Jeg vil benytte anledningen til å gi litt ekstra kudos til de der ute som har tatt seg bryet med å gi meg kommentarer i det siste :)

Trine - Jeg tar en øl for deg!
redlab - Får linke til deg også da, så du får noen lesere for penga!
Betty - Du er en nydelig dame! Love your boobs!
Prinsesse Vil Ikke - Jeg sender masse tanker til deg i en vanskelig tid.
Eirin - Hvis du vil kan jeg fortelle deg hemmeligheten
Pj - Pizza og puling?

torsdag, mars 8

Stargate ResErection

Stargate, bula ved Vaterland som ble hip blandt vestkantungdom på slum-safari etter "Pornopung", ble stengt tidligere i vinter fordi de miste sjenkeløyva.
Men i stedet for å sette seg ned og furte bestemte eierne seg for å pusse opp stedet mens de ventet på våren. Nå er sjappa åpnet igjen, med skummende øl, freshere interiør og forbedrede sanitære forhold!

La oss håpe gutta med hytte på Hankø har flyttet seg oppover Ælva til Südøst, så det blir mulig å få plass på uteserveringa for den første, skummende utepilsen :)



Stargate skimtes på toppen av brua

onsdag, mars 7

Pizza i Pisa

Vi dropper DeathPunkTourism på Grand Kan, og drar heller til Italia for å spise pasta og Pizza. Det er ikke like varmt der, men forhåpentligvis langt mer sjarmerende. Det skal i det minste være færre ulovlige imigranter fra Afrika-landet der, og følgelig mye mindre kriminalitet. Turen blir også mye billigere, noe som fører til mer å shoppe for!

Lavere bikinifaktor fører til at tidligere Turist-post utgår, men det er fortsatt varmt nok der til å kunne gå med vår/sommerklær! Gleder meg allerede til å flagre med skjørtene og vifte med tærne (og drikke meg fnisefull på den lokale rødvinen).

tirsdag, mars 6

ink your face

Jeg har alltid vært fasciert av tatoveringer, og har ønsket meg slike selv så lenge jeg kan huske. Det begynner å bli ganske mange år siden jeg hadde nåla i meg nå, men jeg husker fortsatt følelsen... Noen snakker om smerte, jeg snakker om opphisselse!

Da jeg gikk fra tatoveringssjappa ville jeg bare inn og få flere! Dette har ført til at jeg ikke har turt å så mye som fylle på den gamle en gang, selv om det er sårt trengt. Jeg tror faktisk at jeg ikke ville klart å begrese meg til bare påfyll, men ville ha endt opp med noen digre greier.

Nå skal det sies at jeg faktisk synes det er kulere med én (et par) store tatoveringer fremfor en drøss med små, men det er jo en mulighet å inkorporere de små i en større enhet også, sånn som han her:



Gosj Jolene, jeg håper du er stolt!

Hva er din favoritt?
Jeg vingler mellom støvelen på nesa, "Property of Jolene" i panna og "Hatebreed"-barten...

søndag, mars 4

Linselus

Det er som regel (alltid) jeg som er fotografen på tilstelninger, noe som innebærer at stort sett alle bilder av meg er selvportrett. Da jeg gikk gjennom bildene fra DeathPunkRoadtrip til Gjøvik fant jeg dette bildet av Happy-Sandy fra Turbojugend Lesjaskog:





Tydelig at jeg også vil være med, når det endelig er noen andre som har kameraet!

Plutselig slår det meg...


DeathPunkLoverboy skal ta meg med til det store landet kalt "Syden" snart...
Hvor får man tak i en dugelig bikini på denne tiden av året, og hva er det som egentlig kler en veldig norsk og vinterblek hud?

lørdag, mars 3

Natten månen var rød

Fra klokken 00:20 i natt er det total måneformørkelse over Norges land. Totaliteten begynner kl. 23:44, når maksimum klokken 00.20 og slutter kl. 00.57.
Formørkelsen varer dermed i over en time, og det er stor sjanse for at det ikke bare var du som var pussa hvis du synes det var noe pussig med mannen der oppe i natt...

torsdag, mars 1

Elsker som en løve

"Jeg elsker som en løve!
Jeg slenger kvinnen i bakken og biter meg fast i nakken hennes.
Og så er det hele over på noen sekunder"




Kim Bodnia var redd for at Det Norske Folk skulle tro han var impotent etter å ha spilt psykolog med ereksjonsproblemer i "Himmelfall". Denne betroelsen kom han med på førpremieren på filmen "Gamle menn i nye biler" (med kratis kringle og Tuborg) på Rockefeller.

Kim, du kan bite meg i nakken og slenge meg i bakken når som helst!
(Fortrinnsvis et sted mellom "Nattevakten" og "I Kina spider de hund")

Jeg har sett deg spille biljard og drikke øl,
ja, jeg har tilogmed signert bilde av deg hengende på kjøleskapet hjemme!

Men vær så snill, la oss få se ansiktet ditt dekket av blod én gang til!

Dagbladet